Pitch-en-Putt golf

Pitch-en-putt is de laagdrempelige variant op golf. U kunt zonder golfvaardigheidsbewijs(Hcp54/GVB) toch genieten van de golfsport. U speelt 9 of 18 holes par-3 banen met materiaal dat door ons beschikbaar gesteld wordt. Het enige dat u nodig heeft is vlotte schoenen zonder hakken en makkelijk zittende kleding.
Gezellig een middagje golfen met familie, vrienden of collega's? Dan is pitch-en-putt golf een ideale manier om sportief bezig te zijn. Er is geen leeftijdsbeperking. Iedereen kan het!

Wil je pitch-en-putt golf als sport beoefenen? Sluit je dan bij ons golfclub De Blanckenborg. Er wordt elke week een clubwedstrijd gespeeld op de woensdagavonden in het zomerseizoen. Daarnaast kunt u als lid vrij spelen op onze baan, afhankelijk van het door u gekozen abonnement.

Pitch-en-putt golfbaan De Blanckenborg in Groenlo is ook geschikt om uw Hcp54/GVB golfvaardigheidsbewijs te behalen. U lest op onze baan en doet vevolgens examen onder leiding van onze golfpro.
Vervolgens kunt u met uw golfvaardigheidsbewijs op zak alle banen in de wereld bespelen.

Ben je al in het bezit van een handicap voor de ‘grote’ golfbaan? Via de pitch-en-putt golfbaan De Blanckenborg kun je ook eenvoudig en voordelig NGF registratie laten verlopen.