Over Pitch-en-Putt

Voor iedereen vanaf 8 jaar!

Pitch-en-putt golf kan door iedereen vanaf 8 jaar gespeeld worden. Ervaring is niet vereist. Wij stellen desgewenst de clubs en ballen ter beschikking. Je speelt al een 9-holes ronde pitch-en-putt golf inclusief materiaal vanaf €12,- per persoon. Uiteraard leggen wij u de spelregels en veiligheidsvoorschriften uit voordat u alleen of met een gezelschap de baan in gaat. Sportief schoeisel met vlakke zool is aan te raden. Noppen en hakken zijn niet toegestaan. Voor groepen vanaf 10 personen hebben wij een leuke prijsuitreiking na afloop van de ronde.

Senioren

Bewegen is gezond Voldoende beweging en sporten is goed voor de gezondheid. Wist je dat 30 minuten bewegen per dag al genoeg is voor een  gezonder leven? Met een 9-holes spelletje pitch-en-putt golf zit je al snel aan 2 x 30 minuten beweging. Kom naar één van onze banen voor een dag(-deel) vol plezier en werk tegelijkertijd aan je gezondheid!
Gezond bezig met pitch-en-putt golf En bewegen hoeft zeker geen nare verplichting te zijn! Een rondje pitch-en-putt golf is dat zeker niet. Sportief plezier voor iedereen, dat is waar pitch-en-putt Golf voor staat. Vanaf € 205,00 kan je bijvoorbeeld al een abonnement nemen om een heel jaar lang iedere ochtend onbeperkt te spelen. Op de pitch-en-putt golfbanen hoeven geen lange afstanden gelopen te worden. De afstanden van de afslag tot aan de hole varieren tussen de 30 en de 90 meter. Plezierig bewegen dus!